Inplannen rapportgesprek groep 3 t/m 8

Donderdag 9 november 2017

Beste ouders/verzorgers,

Op vrijdag 17 november krijgen de leerlingen van groep 3 t/m 8 hun rapport. De week er na op woensdag 22 en donderdag 23 november zijn er ook weer rapportgesprekken. U kunt daarvoor digitaal inplannen.

Vandaag, donderdag 9 november, gaan wij de gezinnen met meerdere broertjes en zusjes inplannen. U kunt deze dag een mail ontvangen met de tijden als u meerdere kinderen op de Vliedberg heeft. Ouders met meerdere kinderen hoeven dus niet meer zelf in te plannen. Kinderen uit groep 1-2 krijgen later een rapport en een gesprek. Deze families worden niet ingepland.

Vanaf donderdagmiddag 9 november om 13.00 uur staat de gespreksplanner open voor alle andere ouders. U kunt dan zelf het rapportgesprek voor uw zoon of dochter inplannen. Omdat het voor leerkrachten erg lastig is om buiten deze dag voor de rapportgesprekken afspraken te maken, willen wij u vriendelijk verzoeken om slechts in uitzonderlijke gevallen een ander moment met de leerkracht te kiezen. U kunt het rapportgesprek tot vrijdag 17 november inplannen.

Om een afspraak te kunnen maken kunt u naar de Vliedberg App gaan. In het hoofdmenu kunt u kiezen voor rapportgesprekken. U moet hierbij een wachtwoord invoeren. Dat is het volgende: (deze kunt u vinden in het mailbericht van de school). Dit wachtwoord hoeft slechts eenmalig ingevoerd te worden. Daar kiest u voor de groep van uw zoon of dochter. U kunt de door u gewenste tijd aanvinken. Ook vult u de naam van uw kind, geboortedatum en e-mail adres in. De geboortedatum is een controle en het mailadres is nodig voor het versturen van de bevestiging. Na het opslaan, wordt er automatisch een bevestiging naar uw mailadres gestuurd.

Wilt u op de computer een afspraak maken kunt u via onze website ook de gesprekkenplanner gebruiken. Deze staat in het menu als rapportgesprekken. Daar kiest u voor de groep van uw zoon of dochter. U kunt de door u gewenste tijd aanvinken. Ook hier vult u de naam van uw kind, geboortedatum en e-mailadres in.Na het opslaan, wordt er automatisch een bevestiging naar uw mailadres gestuurd.

Mocht u nog hulp nodig hebben of vragen en opmerkingen hebben, kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Wij hopen u hiermee geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet,

Team kbs Vliedberg