Groep 5a

* maandag 20 november; inleveren spelling les 2 categorie - lijk

en maken nieuwsbegrip XL woordenschat (dit is verplicht en telt mee als huiswerk)

* iedereen moet de hoofdstukken op hebben geschreven waaruit zijn/ haar werkstuk bestaat.

* vrijdag 12 Januari; inleveren werkstuk

Info wbt werkstuk:

Dit jaar moeten de kinderen voor het eerst een werkstuk maken. Wij zullen stap voor stap hier op school aandacht aan gaan besteden. Deze week zijn wij begonnen met uitleg geven over wat een werkstuk is. De kinderen mogen zelf het onderwerp bepalen. Uiterlijk maandag 6 november willen wij dit onderwerp van uw kind horen. Zodra het onderwerp gekozen is kunnen wij op school een begin maken met het werkstuk. Elke week zullen wij proberen hiermee aan de slag te gaan. Ook thuis zal er gewerkt moeten worden aan het werkstuk. Het werkstuk moet geschreven zijn en voldoen aan een aantal voorwaarden. De kinderen hebben hier vandaag een formulier over meegekregen die zij in hun huiswerkmap zullen bewaren. Ook geven wij het beoordelingsformulier mee, zodat u precies ziet waar wij het werkstuk op zullen beoordelen.

Nogmaals op school proberen wij redelijk wat aan het werkstuk te doen. Er zal ook echter thuis aan gewerkt moeten worden. Wij adviseren u op tijd hiermee te beginnen.

Woensdag 15 november: Toets Natuurzaken Thema 1 De Natuur