Vastenaktie 'Stichting Jarige Job'Beste ouders/ verzorgers, 

Zoals u op de Vliedberg gewend bent tijdens de vastenperiode, staan we dit jaar ook weer stil bij anderen die het minder hebben. Dit jaar is er voor gekozen een doel te kiezen in Nederland. Onze keus is gevallen op Stichting Jarige Job; 
   
“In Nederland zijn ruim 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautjes, hangen er geen slingers, ballonnen en kunnen zij zelfs niet trakteren. Stichting Jarige Job geeft geen geld maar een complete verjaardagsbox t.w.v. €35,- aan de ouders van deze kinderen. In deze box zitten slingers, ballonnen, lekkers voor thuis, traktatie voor op school en natuurlijk cadeautjes!"             
Stichting Jarige Job 
   
Vanaf vandaag, woensdag 3 April, zijn de kinderen op de hoogte gebracht van het goede doel dat wij dit jaar steunen. Deze dag is er in de klas een presentatie gegeven door een ambassadeur van Stichting Jarige Job. De kinderen hebben hiervan ook een flyer me gekregen. Zie bijlage. 
  
De komende 2 weken gaan de kinderen in de klas aan de gang met lesmateriaal vanuit de stichting. Het is dan de vraag of de kinderen, tijdens deze periode, een kleine donatie mee kunnen nemen om met de groep één (of meer) verjaardagsboxen te kunnen verzorgen. Op donderdag 18 April komt de ambassadeur, tijdens de paasviering van de kinderen,  naar de Vliedberg om het ingezamelde geld voor Stichting Jarige Job feestelijk in ontvangst te nemen. 
  
Wij hopen met de school een flink aantal verjaardagsboxen te kunnen vullen. Met uw hulp en hulp van de kinderen laten we zien dat iedereen belangrijk is! 


  
Met vriendelijke groet, 

De werkgroep Vasten/Pasen 
KBS De Vliedberg 

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl